episodul 1

episodul 1

Mesajde calauza » Lun Apr 19, 2010 6:16 pm

8-)
- Am luat carnetul ! Cum ? Nu contează ! Sunt şofer.. am prima maşină din familie ! ;) Dacă-mi sparge parbrizul îl omor !
- De ce să-l omori pentru 1200 lei ? Nu ţi-a luat viaţa ! Prinde-l şi ia-i 1200 de lei + daune morale..
- De ce nu munceşte ? De ce nu-şi face rate ca mine ca să aibe maşină ?! Să muncească până cade ca să plătească o maşină sau să-şi ia una la mâna a patra; plăteşte mai puţin dar se dă şi el fiţos că are..
- Pentru că nu ştie că poate trăi din muncă. Pentru că nu a fost educat să muncească.. De câte ori ai auzit oamenii să mai vorbească despre muncă ? Cine mai vorbeşte despre muncă ? Mai vor românii să muncească şi să trăiască modest, normal ? Cu toţii vor să fie oameni de afaceri sau vip-uri.. să fie plătiţi regeşte iar pentru asta să cânte la lună.. dar dacă-ţi fură gps-ul ?
- Îl omor ! Ce n-ai înţeles ?
- Pentru 300 de lei iei viaţa unui om ?
- Da, îi iau viaţa !
- Tu te numeşti creştin ? Sau mai simplu – OM ?
- Normal.. ce, eu îi bag mâna în buzunar, îl fur, îi sparg geamuri sau îi fac vreo stricăciune ? Îi mai vezi şi pe ăia din “parcările” asupra cărora n-au niciun drept că-ţi cer bani.. să-i spargi, nu alta..
- Dar de ce apelezi la parcările alea ? N-ai unde să parchezi, ţi-e lene sau nu vrei să plăteşti o parcare ? Până la urmă de ce nu anunţaţi poliţia despre ele ?
.... va urma

.............

:roll:
N-am luat carnetul; nici n-am dorit vreodată.. sunt pieton convins.
- Ia uite câţi trec pe roşu ! Sunt fenomenali ! Doar n-or fi cu toţii daltonişti ! Şi mai şi înjură dacă-s apostrofaţi.. Cică sunt pe zebră.. păi dacă e ROŞU ??? Şi câţi oameni în toată firea şi bătrâni traversează pe ROŞU ?!! Ce-o fi în capul lor ? E drept că am traversat şi eu pe roşu; nici nu mi-am dat seama că traversez. Câţi m-or fi înjurat.. Eram atât de cuprinsă de gânduri că nici nu ştiam că merg. Acum mă opresc; m-am învăţat să mă opresc. Culmea e că la mijlocul traversării, chiar pe zebră şi chiar dacă şoferii au oprit, mă apucă un junghi la inimă, deşi nu mi-e frică de nimic; poate doar de sirene şi claxoane. Acelea mă sperie foarte tare.
... va urma ?
calauza
Site Admin

Re: episodul 2

Mesajde calauza » Lun Iun 28, 2010 9:11 am

Daaa.. Iaca, urmează. Şi urmează pentru că tocmai am văzut, mai cu seamă în apropierea şcolilor, nişte aplicaţii gumate şi colorate pe asfalt; nişte anunţuri de 2m pe 1,50 (cred) în care se explica să nu traversăm pe acolo ci pe la zebră. :lol: Corect dar acele desene le-am băgat în seamă eu pentru că mă plimbam liniştit şi iscoditor. Mii de copii plini de energie care ies din şcoală îmbrâncindu-se, râzând şi chicotind, cu ochii numai pe asfalt, nu... vezi să nu le vadă. Insist pentru plantarea gardurilor verzi frumoase şi ţepoase de la trecere de pieton la trecere de pieton (de-a lungul străzii), nu mai înalte de un metru pentru o bună vizibilitate oricum, dar suficiente să descurajeze pe trecători. Cineva trebuie să urle la lună, nu ?! :D
calauza
Site Admin

Înapoi la scoala de soferi - carnet auto