Faringita atrofică

Faringita atrofică

Mesajde calauza » Sâm Noi 04, 2023 6:40 am

04.11.2023
Sunt multe de spus dar fac un rezumat..

Faringită atrofică .. un fel de cancer în gât cu care, de obicei, te naști (din multe cauze).

Îl numesc "cancer" pentru că nu e o bucurie, nu se vindecă niciodată ci doar poate fi ameliorat cu 1001 restricții pe care nu le-am acceptat și respectat niciodată... "pentru că" (nu e o viață ci un coșmar ca multe alte afecțiuni).

DAR, la o muțenie totală câteva luni (în urma unei întreceri idioate de liceene: care mănâncă mai multe lămâi crude) am dat peste un medic bătrân și hâtru care mi-a rezumat perspectivele: ori.. ori. Și nu m-a subjugat medical (tratamente, BANI, pe viață ci RESTRICȚII. De spaimă, le-am respectat un timp, mi-a revenit vocea să pot termina liceul..

D-aia zic "Tatăl Nostru carele ești în Ceruri..."

Imaginați-vă un teren arid crăpat (argilos, secat, neudat cu anii,...) prin ale cărui crăpături ajung la mucoasă ("piele" profundă) soluțiile din alimentele cu care te hrănești (solide sau lichide).. soluții care ard, ustură și te lasă mut (fără voce). Iar în această categorie intră mai tot.. precum și starea în care se află..

Fac un rezumat:
* NU fierbinte
* NU rece
* NU picant
* NU alcooluri, sucuri, siropuri
* NU dulce
* NU fumat
* NU acidulat
* NU astringent (citrice, roșii, struguri, ceapă, usturoi,.. )
* NU sărat
* NU acru, acrit sau oțetit
* NU inhala aer rece
* NU inhala poluare (fum, toxine, fecale, gunoaie,..)
* NU respira pe gură sau fără mască diverse de la aer rece la noxe
* NU cântat
* NU alergat

...... NU, NU, NU, NU,.... !

Reparații oarecum naturale: PIC de MIERE !!! (și ea intră la dulce și astringent dar e de preferat faringoseptului care-ți face praf ficatul) iar pe o felie de pâine unsă cu unt e chiar bună) și restricțiile de mai sus.

Fără Dumnezeire.. te ia celalalt.. Numai Sfântul Duh știe să-ți sucească educația, poftele, să repare, să te oprească,... să-ți ducă în minte combinații sau puterea de a trece "peste".. altfel, tot ce câștigi muncind o viață se duce pe încercările și trăncăneala unor "specialiști" iar durerea ta se transformă în averea unor neoameni.

ATENȚIE ! Și alergiile sunt o formă de "pe viață" ! Nu vă speriați, nu le urâți, sunt ale voastre, moștenire "spirituală complexă".. ! Împrieteniți-vă cu ele, vorbiți cu ele, ajutați-le și vă vor fi cu adevărat prietene. Varianta este să fiți sclavii sistemului medical.

Dumnezeu Tatăl nu vă cere bani și niciodată imposibilul - doar câteva Porunci.
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori