IGIENA, mereu.. IGIENA

IGIENA, mereu.. IGIENA

Mesajde calauza » Dum Dec 03, 2023 6:43 am

8.08.2023 .. că ea începe dar nu se oprește cu (la) spălatul pe mâini

IGIENA face diferența !
Nu vă mai bateți gura, nu mai plătiți manipulare !.. sunteți jalnici și nici nu vă dați seama.
Traiul în devălmășie (alături, amestecat,..) cu animalele, schimburile biologice și sexuale aiuristice și migrația inconștientă au lămurit populația despre tot ce se putea.
Le băgați vulnerabililor javre și ciudați în țară, case și familii, îi umpleți de e-coli (kkt), microbi și boli (!), umpleți creșele, grădinițele, școlile, spitalele.... apoi ne cântați ariile morții, vaccinări obligatorii (indiferent de semantica folosită în comunicare).
Știm ce e vaccinarea. Zeci de ani ne-am tot vaccinat dar IGIENA era IGIENĂ. Pe voi nici diavolul nu vă mai crede... poate ANAFul.
Revedeți reportajele în care ați aruncat mii de persoane la gunoi și ați ucis alte mii refuzându-le asistența..
N-au trecut decât câteva luni.. n-a uitat nimeni nimic.
Pocăi-v-ar, lacomi fără minte ! Vă pupați cu câini și pisici și ne vindeți cai verzi pe pereți. Vaccina-v-ar Cerul !

****
Așa cum câinii (și nu numai) ling oamenii cu limbile lor pline de fecale (kkt, e-coli, microbi și viruși animali, câinești) care, prin sânge și limfă circulă și infectează sângele, se localizează mai ales la creier transformându-vă în oameni-câini, tot așa, toate vaccinurile inoculează (infestează, infectează..) sângele, circulă prin corp și doar Dumnezeu știe unde se concentrează, ce modifică și cum..
Fără zeci de ani de cercetare, verificate pe animale, apoi pe oameni amărâți și nemâncați care se sacrifică pentru cercetare,... nu se poate ști NIMIC. Suntem cobaii umani iar cei care practică asta sunt precum câinii sau criminalii.
Vaccinurile antigripale (miile de forme și combinații de forme care degenerează cu fiecare combinație microbiană, biologică..) sunt mai rele decât vaccinurile anti holerice sau antivariolice verificate cel puțin 60 de ani ... FOARTE DUREROASE și INUTILE în lipsa IGIENEI totale, impuse mondial. Luați de exemplu țările în care bolile n-au putut fi învinse, eliminate (eradicate). ȘTIU pentru că am făcut vaccinurile și am avut șansa să compar igiena socialisto-comunistă cu cea indiană (capitalistă... acolo unde vrei să distrugi populații).
Nu puteți impune legal dar v-ați înarmat cu armele "semantice" ale ticăloșiei pe care unii le înțeleg foarte bine.

*****
Revedeți - în ideea asta - toate filmele în care obiceiurile fumătorilor sunt strigătoare la cer.. de peste un secol.
Și tot în filme vedeți adicția (dependența) de peste un secol a unor instituționabili față de alcooluri și fumat.. Studiați, să vedeți puterea exemplului, manipularea și istoria "civilizației".
https://www.hotnews.ro/stiri-specialisti_deloitte...
Educația va începe cu amenzi în stații, pe străzi ?! Avertismente cinefile ?.. era nevoie de ceva conștientizare prin mișcare (aplecare după mucuri și pierderea mijlocului de transport). Va fi cool ! :roll:

*****
Igiena e MAMA sănătății !

*****
Traiul în devălmășie (alături) cu animale de companie este incompatibil cu IGIENA.

Aproape toate animalele își ling fundu' și aproape toate animalele își mănâncă fecalele (caca, e-coli) lor sau /și ale altor animale.

*****
Cum ar fi să-ți pice un fir din barbă, plete sau mustăți în: operație, cafea, mâncare, gură, prăjitură, .. ?! Dar un fir de păr de pisică, de câine, puf de papagal,.. ?

*****
Bere, alcool, fumat orice, prafuri, barbiturice, animale de companie..
Dacă nu ești fumător (fumătoare), nu poți săruta cu plăcere, nici te apropia cu drag, mult timp, de un (o) fumător.
Încet dar sigur, ce a fost nu mai este și nu va mai fi...
Deci.. nu vă mai întrebați de ce: "ras, tuns și frezat" (IGIENA) a fost un mod de viață, de supraviețuire în multe condiții, de întreținere a unor relații.. în timp.
Acum lumea s-a "lăți - lungit", nu mai ești obligat (ă) să suporți presiunea "basmalei"; "îți iei câmpii" când descoperi că te-ai legat de o capră (țap).

Fiecare intenție de tandrețe moare înțepată de câte-un fir, de câte-un iz..

*****
Să spunem, prin absurd, că primim niște analize corecte; să spunem, prin absurd, că medicul curant ne dă un diagnostic corect dar, și mai absurd, se abține să-și facă "planul farmaceutic" și ne dă o rețetă corectă; mergem la una -alta dintre zecile de farmacii din complex iar acolo, deloc absurd, juna ne răspunde - invariabil - cu zâmbetul până la urechi de zeci de ani, cu vorbele invariabile și ele de zeci de ani:
- Ne pare rău dar nu avem medicamentele prescrise dar vă oferim variante foarte bune, chiar mai ieftine, cu aceleași efecte..
Diavolul ȘTIE ce ne dau de-i tot mai multă lume bolnavă..

04.12.2023
https://help.unicef.org/irina?country=R ... ce=1&gclid
= ...

Nu-i învață nimeni pe copii și bătrâni despre IGIENĂ ?

Dar pe persoanele din educație și sănătate ? Dar pe cei din alimentație ? Dar pe cei din culte ? Că "oameni" e greu să le spui până nu reinstaurează IGIENA.

E un lanț ticălos care duce la găurile negre din economie: lipsa igienei - animale de companie - boli - asistență medicală inutilă - asigurări inutile - taxe, impozite fără rost.

Despre faptul că oricare animal este un pericol pentru sănătatea oamenilor ?

La câte probleme are... de microbii și mizeria unui câine are nevoie un copil ?

Pe cine păcăliți?

Bunicii mei au plătit taxe și impozite; părinții mei la fel; eu plătesc de 50 de ani, copiii mei de peste 20 de ani... PENTRU CE ?

NU, nimeni nu merită asistență dacă nu păstrează o IGIENĂ completă, UMANĂ... nici ei, nici familiile lor.

29.02.2024 Hmmm de mileniu 3

Igiena umană = ras, tuns și frezat !

Restul e, oarecum, BANI și mult folclor, e despre animale și rosturile lor ... sau cine suntem de fapt, care e rostul nostru în societate sau care mai e relația noastră cu societatea care ne hrănește și ne construiește palate și averi fără egal (deh, bugetari cu latifundii (impozitate sau nu)).

Chiar, de ce ?!..

”- De ce le (ne) trebuie baie, tuns, bărbierit,.. ? Pentru ce ? Pentru cine ? Pentru femei, pentru diavol ?
”Domnul nostru” ne iubește așa cum suntem și, ca să-l slăvești minut de minut în chilia ta sau să culegi una -alta, nu ai nevoie de îngrijire. Diavolul îi îndeamnă să se gândească la baie, femei.. Le trebuie mai multă caznă, să nu aibă timp să gândească..”.

(gândire monahală de secol.. secol)

Păi și Domnii "celorlalți" îi acceptă așa cum apucă ... important e să se gândească cum să-și ucidă frații, semenii.. nu să se îngrijească, să-și iubească familiile și copiii.

Iaca situație, iaca paralelă, iaca alegeri... iaca unde ne-au adus interpretând, fiecare, după felul și interesele personale, nu ale societății care îi hrănește de milenii.

Fără aceste VALORI: IGIENĂ + ras, tuns și frezat, niște miliarde de trăitori pe planetă vor murmura în cor: ”pa, pa tandrețe, adio natalitate, ia-ți de la lighioane”. Orice alte interpretări ucid tandrețea și natalitatea.. sau le deviază dar.. ce le pasă pixurilor ?!

18.03.2024 PĂCAT ! Păcat că vede numai atât din oroare.. încazarmarea

https://www.g4media.ro/v/oameni-care-in ... celasi-sex ...

De ce am postat aici ?

Ca să GÂNDIȚI SINGURI la: implicațiile igienice; la jalea produsă de bisexuali; la explozia cancerelor de tot felul; la nenorocirea - cu bună știință - a femeilor; la lipsa de responsabilitate față de decăderea moral - igienică în lanț, la distrugerea speciei umane.... la cei care ȘTIU și asigură, prin ”cazarmare” de orice fel, de orice gen, proliferarea (răspândirea, înmulțirea) acestei existențe neigienice.

Nici Iisus n-a spus să fie uciși ci că ”nu știu ce fac”.. Dar în 2024 ?
Ce fel de școli au făcut.. sau .. mai ales.. ce fel de ”internate, orfelinate, pușcării..” ? Ați citit destul despre educația din ”britania” ? Da, știu, există un fel de batistă pe țambal dar de sub batistă emană ”cultura homo” a încazarmării (a adunării unei mulțimi de persoane de același sex (gen) pentru o perioadă îndelungată, într-un spațiu închis). .. pentru orice imaginație (aparent argument).

(am detaliat subiectul, la un moment dat, cu un stareț tânăr, bine educat și experimentat)

Acum pricepeți de ce v-au fost băgate în case și în creiere animale de tot felul ? Pricepeți de ce nu se mai face (învață) IGIENĂ ? Ca să acceptați orice murdărire a vieții voastre, ca să fiți îmbolnăviți încet dar sigur !

Să nu spuneți că nu v-a spus oarecine, oarecând..

29.03.2024 .... Glâmbocel ... am fost contemporană cu Glâmbocelul anilor 1957 (parcă)
... trebuie să mai fac ”săpături” prin amintiri.. poate mă ajută fratele goagăl..

Unele sunt clare (faptele), unele se pierd în geografia și exploatările petrolifere ale vremii. Trebuie să-mi aduc aminte unde se făceau pe atunci prospecțiuni, blocuri de ulei,.. iar bunicii mei au mers (evident cu mine în ”spinare”) să fie aproape de exploatare, să se poată ajuta în lumea aceea.. rupându-mă de la confortul total al urbei și proțăpindu-mă într-o preistorie a igienei.

......... Glâmbocel (încă mai studiez, voi corecta cu detalii dacă va fi cazul).. Amintirile au venit cu găleata și pleacă cu toptanul.. Voiam să-mi aduc aminte de Glâmbocel unde am stat cu tataiul și mamaia mea (se făcea o rafinărie, ceva..) și cum noi, ”suratele”, ne făceam nevoile - în paralel - după casă sau în gropi de cca 50cm și ne admiram una alteia limbricii care ieșeau.. cum igiena, la sate, era cea care era........... și cum, la întoarcere, treceam cu toată familia lărgită pe tratamente și igienă strictă....

Nu știu câți dintre localnicii de atunci, de acolo, mai țopăie pe internet, amintindu-și cum își făceau „nevoile” în spatele casei, între peretele de paiantă cu un geamlâc .. cu ochii aprinși de spaima apropierii lupilor..

30.03.2024 reiau.. să nu spuneți vreodată că n-ați știut.. sau n-ați avut timp să verificați
Vă spălați pe mâini cu apă și săpun.. ... DUPĂ ce atingeți animalele (oricare) ?

Asigurați APĂ și SĂPUN persoanelor care au atins câini ?! Ce fel de EDUCAȚIE și IGIENĂ le oferim ? Vorbe ? Minciuni ?
Persoanele astea vor atinge alte persoane, copii, benzi comune, clanțe, mese, produse..

Doriți o populație bolnavă ?
Nu-s medici destul de bogați ? Nu se cumpără destule medicamente ?!
Eu nu vreau microbii lor (ZOONOZE).. sunt mulțumită cu microbii mei.

IGIENĂ - rezumat

Nu există – deparazitare totală – la ființe cu atât mai puțin / mult la animale.

Deparazitarea înseamnă îndepărtarea tuturor PARAZIȚILOR - intern și extern - ai ființelor (de la insecte, viermi, viruși, bacterii dăunătoare unora, benefice altora).

Aici e vorba despre câini.

Singurele operații superficiale (simple), externe, care pot fi făcute sunt îndepărtarea puricilor, căpușelor, sterilizare și vaccinare, și cam atât… pentru că, altfel, animalul ar muri.

Animalele își ling organele sexuale și anale (fundurile) proprii și ale altor animale … deci au în permanență, pe limbă, în salivă și pe blană fecale (kk, e-coli). Cele mai multe animale ling sau mănâncă fecalele (kk) proprii sau ale altor animale.

Toate astea sunt incompatibile cu sănătatea și cu IGIENA.

Mă întreb: de ce nicio persoană publică sau implicată politic, religios, educational, medical, media… nu vă spune asta ?
La ce folosesc instituțiile statului dacă nu educă societatea ? De ce mai sunt bugetate ? Poate sunt cluburi private și n-am aflat.
Asiguratorii.. cum onorează polițele de viață sau de sănătate? Vă precizează dacă vă asigură chiar dacă aveți animale în casă, vă drogați (cu orice (țigări, alcool, droguri clasice, medicamente, droguri sintetice, suplimente, steroizi,.. )) sau vă așteaptă la ”cotitură” ?!

Hmm..
calauza
Site Admin
 
Mesaje: 85
Membru din: Sâm Mar 07, 2009 4:17 pm

Înapoi la Igienă și sănătate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron